Overzicht reviews klanten van onze motorreizen per jaar

We sturen iedereen na afloop een email met een aantal vragen over hoe men de motorvakantie heeft ervaren. Met het doel om onze motorreizen waar mogelijk nog te verbeteren. Het beleid is om zomogelijk met elke opmerking aan de slag te gaan. In 2021 en 2020 waren er door Corona geen reizen.


Reviews Motour motorvakanties

"Onze verwachtingen overtroffen"

Wij zijn gisteren moe maar voldaan van een fantastische reis weer thuis aangekomen. Jullie reis naar Schotland heeft onze verwachtingen overtroffen, wij hebben enorm genoten van deze reis! De organisatie door jullie was zeer goed, alle hotels en de routes waren tiptop!

"Motour is klantgericht"

Wat vond je van de B and B-accommodaties die we hebben geselecteerd?
"Super goed!!! We geven voor iedereen 5 van de 5 sterren. Schoon, vriendelijk, behulpzaam, aangename sfeer."

"Mooie vader-zoon motorvakantie"

"Daan en ik hebben een heerlijke en mooie vader – zoon motorvakantie gehad. We hebben prachtige ritten gemaakt en genoten van het mooie Schotland. Dank voor de mooie en uitdagende routes en het benoemen van de bezienswaardigheden."

"Staat bij ons geboekt als onze mooiste motorreis"

Hoe was de service vanuit Motour: "Een goede en zeer correcte afhandeling."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Zeer mooie route met leuke weggetjes."

Wat vond u van het roadbook met de route en bezienswaardigheden: "Duidelijke omschrijving van de route met zijn bezienswaardigheden."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Elke overnachtingsplaats vonden wij topadressen met aangename eigenaars, verzorgde kamers en lekkere ontbijten. Dik in orde dus."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Een juiste prijs voor een mooie reis."

"De route brengt je op de mooiste plaatsen"

"Bijna ideaal als rondrit. De route brengt je op de mooiste plaatsen. Zeker de extra dag Highlands erbij nemen! Mooie en afwisselende wegen, weinig autosnelwegen in de route, drukste steden doorrijden wordt mooi vermeden."

Roadbook: "Zeer bruikbaar, praktisch, mogelijkheid tot bijsturen en eigen keuzes maken. Combinatie kaartmateriaal, beschrijvingen in roadbook en gps-bestanden is ideaal"

Overnachtingsadressen: "Bijna allemaal zeer goed tot perfect, elk met eigen kwaliteiten........ "

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Dik in orde......"

"Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? Absoluut!"

"De route was schitterend, telkens weer nieuwe mooie plekjes in een zeer afwisselend landschap. De GPS routes werkten prima en waren letterlijk van 'door to door', kon niet missen!"

"Over het geheel genomen zijn de door u gekozen B and B’s goed tot zeer goed"

"Kamer, slapen en ontbijt, bij alle B and B goed tot zeer goed!"

"B and B’s waren allemaal goed geregeld en ook de overtochten waren dik voor elkaar. M.a.w. TOP."

"Wat vond u van de overnachtingsadressen: leuke adresjes en vriendelijke mensen."

"Het was fantastisch! De motorreis, de motorroutes."

"Wij willen jullie ook bedanken voor de goede organisatie! Alles stond goed aangegeven. Wij hebben totaal geen problemen gehad, alles liep perfect! We hebben genoten!"

Wat vond u van de overnachtingadressen; "Prima!"

"Prachtige vakantie gehad"

"Hallo team motour,
slaapplaatsen perfect ieder met zijn eigen charme en ideaal gelegen om in de avond de Pub op te zoeken. Prachtige routes en prachtig weer gehad. amusement à volonté."

"Wat vond u van het roadbook: Goede aanvulling op de route met leuke wetenswaardigheden. Ook goede tips over praktische zaken mbt navigatie en rijden in Schotland."