Reviews 2015 Motour motorvakanties

Motorrijder onderweg in the highlands, Glen Shee Schotland

Het zijn stuk voor stuk mooie motorroutes.

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: Over het algemeen zit het goed en overzichtelijk in elkaar.

Wat vond u van de overnachtingsadressen: Over het geheel genomen zijn de door u gekozen B and B’s goed tot zeer goed.

Kamer, slapen en ontbijt, bij alle B and B goed tot zeer goed!

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: Die komt goed overeen.

Victor, motorvakantie 2015


 Schotse highlands motorroute Motour

Overnachtingsadressen: Zeer goed en erg vriendelijke mensen

Ierlandreis

Hoe was de service vanuit Motour.
Road boek was goed,

Kaarten waren compleet.

De route was foutloos, wel eens fout gereden maar dat deden we zelf en het contact was ook in orde.

B and B’s waren allemaal goed geregeld en ook de overtochten waren dik voor elkaar. M.a.w. TOP.

Wat vond u van de door ons gemaakte route;
Prachtige routes, sommigen zouden wat langer mogen zijn.

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden:Keurig verwoord en duidelijk, we hebben op de terugreis in Wales de route op aangeven van de B and B eigenaressen verlegd naar het station met de langste naam, afslag 8 i.p.v. afslag 9.
Llanfairpwll­gwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Toch wel leuk zo’n lange naam.

Wat vond u van de overnachtingsadressen: Zeer goed en erg vriendelijke mensen En soms de motor in de garage. Ontbijtje was weer perfect.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding;
Met één uitzondering, zeer goed.

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven; Mooie rondreis, veel gezien van het land, zowel Wales als Ierland. Verschillende uitzichten, erg vriendelijke mensen in Ierland. Overal weer wat anders gegeten, gezellig in de pub soms met life Ierse muziek. Soms bij de Italiaan en ook wel eens gewoon fish and chips.

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? Ja, waarom niet.

Henk en Aafke, motorvakantie 2015


Service vanuit Motour: Uitstekend

Schotlandreis

Wat vond u van de door ons gemaakte route: Prachtige route

Wat vond u van de overnachtingsadressen: leuke adresjes en vriendelijke mensen.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: Goed

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven; Schitterende reis.

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? Zeker wel.

Johan en vier reisgenoten, motorvakantie 2015


John O'Groats noord Schotland motorroute Motour

Schotlandreis

De laatste b en b was echt super wat een leuke mensen zijn dat Was toppie

Hoe was de service vanuit Motour: goed

Wat vond u van de door ons gemaakte route: goed

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: goed

Wat vond u van de overnachtingsadressen: goed

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: redelijk

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: goed

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? ja

Ron, Motorvakantie 2015


Schotlandreis

Wat vond u van de door ons gemaakte route; Mooie mix van smalle bochtige weggetjes en snellere wegen.In de voorlaatste rit was de weg veranderd, rotonde aangelegd. Voor de rest klopte de route perfect.(zorg altijd voor een update van uw gps kaart, team motour)

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: Vooral leuk ter voorbereiding en beleving.

Wat vond u van de overnachtingsadressen; Prima, erg vriendelijke eigenaars en kamers. Eerste twee B and B’s geen Wifi, daarna wel. Speciale vermelding: de B and B in een voormalige kerk. Prachtig!

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding;

Wanneer je een georganiseerde reis boekt, weet je dat je voor de service extra betaald. De hele reis bekeken vond ik het een billijk bedrag.

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven; In één woord: prachtig! Combinatie van prachtige natuur, vriendelijke mensen en mooie routes.

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? Volledig.

Miquel, Motorvakantie 2015


Schotse highlands Glenshee onderweg via motorroute Motour

Wat vond u van de door ons gemaakte route; Elke route was al even mooi. Prima werk.

Wat vond u van het roadboek met de route en alle bezienswaardigheden: Heel erg nuttig. Misschien kijken of je er ook in kunt aangeven, waar er getankt kan worden. Wij hadden de “app” gedownload van ”Whatgas benzine”. Kost eenmalig 71 cent en erg nuttig. (meeste gps merken hebben deze service al ingebouwd als poi, team motour)

Overnachtingen: Perth was wat oubollig. Maar de rest was allemaal TOP. Ook erg leuke, gastvrije en behulpzame gastvrouwen/heren.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding; We hebben waar voor ons geld gekregen. Prima dus.

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven;
Een ervaring om nooit meer te vergeten en om zeker nog eens over te doen. Zelfs met de vlagen van ECHT Schots weer. Wat dat betreft hebben wij ook erg veel geluk gehad. Alleen pech, dat op de 8e dag de motor van mijn dochter defect raakte. (gebroken kardan aandrijving) Het is overigens met de verzekering allemaal goed geregeld en de laatste twee routes heeft zij bij mij achterop gezeten.

Jos en Michelle, Motorvakantie 2015


Bedankt voor de zeer goed geregelde vakantie

Het was Perfect!!
Voor mij onvergeetelijk.

Fijne B and B's netjes, fijne mensen en super lokaties.

Mooie routes.

Ik ga ze zeker aanbevelen bij vrienden

We hebben 1 route ingekort vanwege de vele sneeuw (1e week mei, team motour)
Mocht de pret niet drukken

Mvg Peter en Cees, motorvakantie 2015


Ben al even terug van mijn rondrit op de motor in Schotland en wil jullie juist bedanken. Het was een hele mooie reis is die ik niet snel zal vergeten. Voordat ik aan de reis begon had ik niet veel rij ervaring, maar moet zeggen dat de reis zeer goed te doen is, ook voor de onervaren rijders. De uitzichten maken een onvergetelijke indruk en je kan bijna om elke bocht wel even stoppen om van het uitzicht te genieten zeker in de Highlands.

Kortom: heb een hele mooie vakantie gehad en de dagen vlogen voorbij en keek elke keer weer uit naar de route van de volgende dag.

Ben in aanmerking gekomen met motour door internet. Heb van te voren gegoocheld en jullie site en reis sprak hierbij mij het meeste aan. Ook het contact dat er van te voren was heeft mij doen besluiten om bij jullie te boeken.

De door jullie gemaakte route sloot helemaal aan met mijn verwachtingen. Ze zijn goed te rijden en je komt op hele mooie plekken en rijdt over goed begaanbare wegen. Met een navigatie systeem is er eigenlijk geen mogelijkheid om te verdwalen, de POI geven ook mooi aan wanneer er iets is dat de moeite waard is om voor te stoppen. De avond van te voren las ik in het roadbook over de route vande volgend dag zodat ik wist waar ik moest zijn en wat ik tegen zou komen.

Had mijn twijfels bij B and B's/Guesthouses, maar dat is uitstekend bevallen. Overal waar ik overnacht heb waren alle voorzieningen, goed bed en aardige mensen. De eetgelegenheden waren altijd op loopafstand. Wifi is wel iets waarmee je heel gemakkelijk contact kan houden met het thuisfront, dit was zo goed als op alle overnachtings plaatsen aanwezig. Zeker geen vereiste, maar wel heel handig.

De prijs/kwaliteit verhouding vond ik goed. Natuurlijk, goedkoper is altijd fijn, maar er zeker van zijn dat je ergens aankomt waar je van alle gemakken voorzien bent en de motor op een veilige manier kan parkeren is voor mij ook wat waard.

Derk-Jan Motortour 2015


groepje mannen op motortoer met Motour motorvakantiereizen

We zijn inderdaad goed thuis gekomen en kunnen heel kort zeggen ‘Prachtvakantie’. Niet enkel het weer was perfect (slechts 1 regendag) maar ook de formule was ideaal. Hierbij onze antwoorden op de vragen. Foto volgt later nog.

Luc, motorvakantie 2015


Hoe was de service vanuit Motour: prima, afhandeling was correct.

Wat vond u van de door ons gemaakte route; zeer goed, goede mix tussen uitdagende kleine wegen en snellere verbindingswegen.

Wat vond u van het roadbook met de route en bezienswaardigheden: roadbook was beperkt, te weinig uitleg over wat er onderweg te zien is en plaatsen waar leuke stopplaatsen zijn.

Wat vond u van de overnachtingadressen; dik in orde, allemaal netjes en wandelafstand van restaurants. Bij P. Guesthouse in Kyle kregen we zelfs een gratis glas whisky aangeboden (4-dubbele portie J ). Overal lekker ontbijt (full breakfast) en mogelijkeid om de motoren te parkeren.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding; Denk wel dat die goed was, rekening houdend met de kosten van de overtocht.

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven; ‘Prachtvakantie’.

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen? Ja

Luc, motorrondreis 2015


Hoe was de service vanuit Motour: De service was uitstekend, alles was goed en snel geregeld.

De route was uitstekend. Alle overnachtingadressen waren prima in orde en de ontvangst was te allen tijde hartelijk. Ontbijt goed geregeld en slaapkamers zagen er goed uit.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: Ook in vergelijking met andere mogelijkheden is de prijs kwaliteit verhouding goed te noemen.

Verder zeer tevreden over alle informatie die ter beschikking gesteld werd, guesthouse was met de routeplanner goed te vinden.

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: Wij hebben erg genoten van de rondreis en het afwisselende karakter van het land wordt door deze route goed in beeld gebracht. Wij hebben daarbij waarschijnlijk het geluk gehad van vele dagen goed weer, hetgeen de rondreis ten goede brengt.

John en Petra, motorrondreis 2015


Allereerst ons dank je wel voor de prima georganiseerde vakantie.

Hoe was de service vanuit Motour: Top geregeld. Slechts één probleem en dat is opgelost.

Wat vond u van de door ons gemaakte route: Een mooie route. Goed op Garmin weergegeven.

Wat vond u van het roadbook met de route en bezienswaardigheden: Het roadbook was goed te volgen.’s Avonds altijd de route met de kaart erbij gelezen wat we de volgende dag kunnen zien en verwachten.’s Avonds altijd de route met de kaart erbij gelezen wat we de volgende dag kunnen zien en verwachten.

Wat vond u van de overnachtingadressen: De adressen waren prima voor elkaar. Aardige mensen. Ze geven je het idee dat je welkom bent. De route eindigt perfect voor de deur, zodat je niet extra hoeft te zoeken of te vragen. Goede parkeer mogelijkheid, bij de laatste, Ross on Wey, zelfs in de garage. Top.

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: Het was het geld waard.


Applecross Schotse highlands onderweg motorroute Motour

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: Een goede ontdekkingsreis door Engeland en Ierland. Wij kwamen op sommige stukken door de achtertuin van de mensen gereden en dat is mooi. Duidelijk buiten de strakke asfalt begaande wegen maar lekker binnen door. (komt waarschijnlijk door de Garmin berekeningen van de kortste weg, maar pakte prima uit). Een reis die je echt het gevoel geeft dat je het land ontdekt, voelt en beleeft.

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: Wij zijn in aanraking gekomen met Motour via zoeken naar een motorvakantie of motor rondreis in Engeland. Best wel eng om via internet dit soort zaken te regelen maar achteraf meer dan de waard.

Ik mis een vraag.:
Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen?: zonder twijfel; JAA!!

Arthur, motorrondreis 2015