Reviews 2017 Motour motorvakanties

motoren in the highlands, achtergrond Eilean Donan castle

Hoe was de service vanuit Motour: "10".

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "10-".

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Kon uitgebreider."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Perfect, iedereen behulpzaam en erg klantvriendelijk."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Was wat aan de hoge kant, maar kwam waarschijnlijk natuurlijk door de nachtboot."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Indrukwekkend, mijn vrouw vond alleen de afstanden iets te groot om achterop te zitten."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Natuurlijk."

Mocht u nog mooie foto's hebben ( waar u met de motor op staat ) die we kunnen plaatsen op onze site dan zien we die graag tegemoet: "Ga ik opzoeken."

"Ook nog bedankt voor het regelen van de terugreis.(op een andere datum dan gepland). Overtocht was wel spannend door de storm en motorpech onderweg, maar de kajuit 8e dek aan de voorzijde maakt alles goed."

"Groet Gerard S.", Motorreis 2017.


Motortour Schotland vader en zoon met hun motoren

De route brengt je op de mooiste plaatsen.

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Bijna ideaal als rondrit. De route brengt je op de mooiste plaatsen. Zeker de extra dag Highlands erbij nemen! Mooie en afwisselende wegen, weinig autosnelwegen in de route, drukste steden doorrijden wordt mooi vermeden."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Zeer bruikbaar, praktisch, mogelijkheid tot bijsturen en eigen keuzes maken. Combinatie kaartmateriaal, beschrijvingen in roadbook en gps-bestanden is ideaal"

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Bijna allemaal zeer goed tot perfect, elk met eigen kwaliteiten. Afwisseling in comfort, ligging, Spreekt ons wel aan."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Dik in orde. Het is een relatief dure reis maar wat we ervoor terugkregen maakte het meer dan waard."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Bijzonder geslaagd; topreis! Eerlijkheid vraagt wel om erbij te vermelden dat we geweldig goed weer hadden tijdens onze rondreis; mocht het vijf van de acht dagen geregend hebben, dan zou dit een heel andere indruk nalaten."


motorreis langs de westkust van Schotland

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Zeker en vast:

nakomen van afspraken, duidelijke informatie, steeds bereid tot extra verduidelijking of info, uitgebreide documentatie."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Internet, mailcontact, gebruikerservaringen."

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Nog onduidelijk, waarschijnlijk het zuiden...."

Mocht u nog mooie foto's hebben ( waar u met de motor op staat ) die we kunnen plaatsen op onze site dan zien we die graag tegemoet: "Worden nog doorgemaild."

"Erik F.", motorvakantie 2017.


Hoe was de service vanuit Motour: "Wij waren aangenaam verrast van de professionele aanpak en voorbereiding van de reis. Alles werd tijdig en overzichtelijk overgemaakt."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "De routes waren aangenaam en afwisselend. Een enkele keer van de route moeten afwijken door wegenwerken maar de GPS ving dit goed op. Het aangename weer maakte ook dat de routes en zichten prachtig waren (maar één dag regen gehad, alle andere dagen zonnig tot licht bewolkt!)"

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Een duidelijke roadbook met nuttige tips en haltes zodat we zelf minder voor te bereiden hadden en des te meer te genieten."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "De overnachtingsadressen waren goed in orde. Steeds vriendelijk ontvangen. In Inverness heeft de uitbater ons een alternatief aangeboden bij een collega in de buurt (waar een annulering was) zodat we dan toch met de ganse groep samen twee nachten hebben kunnen verblijven wat enorm is meegevallen!"

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Deze leek me correct. De verblijven waren zeker steeds in orde en netjes."


motorreis noord kust Schotland Schotland

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "We hebben als ervaren motorgroep reeds een tiental jaren met dezelfde bezetting tal van toeren uitgevoerd door gans Europa. Dit was de eerste maal dat we de voorbereiding uit handen hebben gegeven en dit is reuze meegevallen. Het is aangenaam om door Schotland te reizen over meanderende banen die steeds verrassende zichten schonken na iedere bocht en heuvel. We hadden een mooie mix van landschappen en tussenstops. Het links rijden liep vlot. De boottocht verliep rustig. De ontscheping duurde wel een tweetal uur langer dan voorzien waardoor we veel tijd verloren hadden. Perth leek ons een stadje in verval en zo kwamen de inwoners ook wel over. De B and B's waren leuk. De Grampian Mountains waren zeer leuk om te doen en deden aan Oostenrijk denken. Inverness is een zeer aangename stad om te vertoeven en daar hebben we het nachtleven zeer uitgebreid kunnen verkennen."


motorreis Schotland uitzicht op loch bij Ullapool

"De Highlandtour verliep grotendeels in regen en mist maar tegen we in Ullapool arriveerden was dit allemaal vergeten. Zeer leuk haventje trouwens. De watervallen waren een leuke afwisseling om even de benen te strekken. Urqhart Castle was wederom een toeristenval dat overroepen is maar de rit naar en vooral na Applecross maakte veel goed. Lekker en eerlijk gegeten in de pub (De eigengerookte zalm is niet te beschrijven!) en Cattle Pass was letterlijk het hoogtepunt van de reis! Eilan Donan Castle is dan weer wel de moeite waard om te stoppen. De overnachting in Kyle is dan weer de minste geweest door de weinige animo in de buurt (één pub met weinig elan). Inveraray was ook verrassend en een zeer luxueus verblijf. Glengoyne Distillery was ook een leuke tussenstop. We hadden net te weinig tijd om te stoppen bij de Hadrian Wall wat voor sommigen jammer was maar we moesten vaart maken om de overtocht tijdig te halen."


motorreis Motour Schotland groep van 7 motoren

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Zeker wel."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Via opzoekwerk en vergelijking op het internet."

Mocht u nog mooie foto's hebben (waar u met de motor op staat) die we kunnen plaatsen op onze site dan zien we die graag tegemoet: "Zie bijlage."

"Met vriendelijke groet, Jan, Erik, Bart, Kris, Patrik, Koen en Stefan. Motorgroep The Fat Pockets", motorvakantie Schotland 2017.


Glen Coe Schotland vergezicht door de vallei

"We hebben een prachtige toer gehad met af en toe wat te veel regen maar dat zij zo…!"

"De service van uit motour is dik voor mekaar."

"De routes waren prachtig. We hebben als groep een hekel aan snelwegen en zouden bv. het laatste stuk naar Perth nog binnen door willen. Sommige A wegen vonden we erg druk, wat we niet hadden verwacht in deze omgeving."

"Het Roadbook lag elke morgen bij ons aan het ontbijt om de dag door te nemen met prima info."

"De overnachting adressen waren geweldig!"

Met deze route in notedop ontdek je schotland in één keer!"

"Motour wordt in onze club al menig keer benoemd!"

"Ik heb U via google gevonden."

"Ik heb de Noordkaap, de Alpenlanden en nu West-Europa gehad, en de volgende bestemming zou Zuid-Europa worden ( Spanje/Portugal!)"

"M.vriendelijke motorgroet, Jan van ‘t H.", Motorreis 2017.


kasteel Eilean Donan Schotland

Hoe was de service: "Bijzonder goed. alles klopt, vragen worden geduldig beantwoord."

Wat vonden wij van de route: "In een woord geweldig!"

Roadboek etc:"Duidelijk en helder. Helaas komt het niet altijd ervan alles onderweg zo te bekijken zoals jullie het omschrijven."

Overnachtigsadressen: "Zonder uitzondering: klasse."

Prijs/kwaliteit: "Een faire prijs voor een geweldige reis."

Korte omschrijving: "Heb ik gestuurd, maar ik zou hem zo weer overdoen."

Aanbevelen:"Natuurlijk!"

Aanraking Motour: "In eerste instantie Internet en vervolgens een Schotlandreis."

Andere bestemmingen: "Vooralsnog niet, maar we houden jullie site in de gaten."

"Nogmaals dank"

"Hub en de motorgroep Zuid Limburg", Motorvakantie 2017.


motorreis groep mannenmet Motour naar Ierland

"Beste, het was in 1 woord schitterend. En zou zeker jullie aan bevelen. Alles was prima in orde, zowel roadboek als B and B's."

"Mochten we ooit nog eens naar Schotland of Ierland gaan, zullen zeker aan jullie denken."

"Foto volgt, Mvg Krijn en Suzan, "Motorvakantie 2017

"Een kleine tip voor het isle of Skye, en het is een persoonlijke tip, geen vorm van kritiek, maar ipv Talisker distill. het Neist point lighthouse."

"Voor de rest was het een adembenemende reis en we hadden geluk met het weer, al met al 1 uur regen gehad."

"Mvg Krijn," Motorreis 2017.


grens Schotland en zicht op inveraray motorreis Schotland

"Beste Motour team,"

"Vandaag zijn wij weer teruggekeerd van een mooie rondreis door de Cotswolds en Wales. Wat ons betreft een zeer geslaagde vakantie door hele mooie gebieden."

"Wederom goede logeeradressen met heel veel variatie, van B ans B's voor twee personen tot de wat grotere verblijven inclusief restaurant. Deze variatie was heel prettig. Heel veel gastvrije mensen mogen ontmoeten die zich inzetten om hun gasten het naar de zin te maken."

"Een aanrader is een wat langer verblijf in Snowdonia national park (Wales) gebied omdat dit heel erg prettig motorrijden is met mooie wegen en veel variatie."

"Wat betreft de navigatie, met een paar schoonheidsfoutjes, en op de Engelse wegen blijft het wel zaak om op te letten. Er wordt vrij stevig doorgereden door de Engelsen zelf. Daarnaast zijn de wegen ook niet van super kwaliteit maar ook dat heeft zijn charmes. Samen op het verkeer letten en de juiste aanwijzingen van de navigatie dan kom je een heel eind."

"Helaas was het de laatste drie dagen wel heel erg warm met temperaturen tot 33 graden. Omdat wij geen concessie doen aan onze kleding was dat wel even afzien, zeker de maandag en de dinsdag. Op onze laatste logeeradres stonden extra flessen water klaar voor de gasten wegens de warmte."

"Voor ons een hele geslaagde vakantie die wij zeker bij andere kunnen aanraden."

"Nog bedankt voor de organisatie en alle informatie er om heen."

"Succes met alle reizen."

"Groeten, Peter en Ellen V.," motorvakantie Cotswolds en Wales 2017.


groepje mannen aan boord van ferry op motorreis naar Schotland

Hoe was de service vanuit Motour: "De service vanuit motour was uitstekend."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Alle routes zijn goed bevallen, waarbij er inderdaad soms lange afstanden afgelegd moeten worden. Hierdoor niet alle kans om overal rond te kijken. Bij de laatste dag naar Harwich ging er veel om de plaatsen heen en werd het centrum vermeden. Als laatste opmerking willen wij aangeven dat het traject door Engeland een pittige route is en dat het inplannen van een rustdag aan te bevelen is."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Het roadboek is leuk om daags ervoor te lezen, maar de hoeveelheid info is te veel om te onthouden gedurende de dag. Wellicht is een klein “creditkaart” boekje met highlights te overwegen. Hier kan je tijdens het rijden makkelijker op terug kijken."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Afwisselende overnachtingsadressen, maar overgrote deel was prima verzorgd. Enige opmerking vanuit ons is dat men zou moeten proberen niet op de bovenste etage te plaatsen. Als motorrijder heb je koffers en dat is voor één nacht veel sjouwen."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Verder geen opmerkingen over."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Rondreis Ierland door een zeer afwisselend landschap met verrassende vergezichten. Je krijgt door de rondreis een zeer goed beeld van het land met een mooie afronding in Dublin."

Zou je Motour bij vrienden / kennissen willen aanbevelen: "Absoluut, tot nu toe zeer tevreden."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "De eerste keer via internet en de reis naar Schotland gedaan. Daar al hele goede ervaring mee gehad, vandaar deze rondrit door Ierland via Wales en Engeland."

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Wales in combinatie met lakedistrict in Engeland."

"John van E.," Motorreis Ierland 2017.


motorvakantie Schotland 2017 man en vrouw met motoren

Hoe was de service vanuit Motour: "Geweldig goed geregeld!!"

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Mooie routes. Wij hebben echt genoten van het landschap en de kleine dorpjes."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Goed beschreven en veel aan gehad."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Knus, gezellig en erg vriendelijk ontvangen iedere keer weer. Ontzettend gastvrij!!"

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Prima."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Een geweldige ervaring, mooi land. Wij hebben heel mooi weer gehad (volgens de Ieren hadden wij heel veel geluk). Deze reis is echt een aanrader. Wij hebben van iedere dag genoten. Leuke pubs met live muziek, lekker eten, gezellige mensen maar vooral een geweldig landschap. De Ring of Beara en de Ring of Kerry waren heel mooi."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "JA!!"

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Schotland."

"Jan K.," Ierland 2017.


"Beste John en Ria,"

"We vonden de service zeer correct, goed georganiseerd."

"Roadboek, gps route en bezienswaardigheden echt okay."

"Wat betreft de overnachtingen, allen waren goed gelegen op wandelafstand van restaurants er waren wel grote verschillen in kwaliteit...."

"De boot was perfect georganiseerd."

"De prijs kwaliteit verhouding blijft goed."

"Mooi georganiseerde reis tegen een aanvaardbaar ritme zelfs met regen ik zou motour zeker aanbevelen."

"Heb jullie leren kennen met internet."

"Volgend jaar plannen we weer met ons vieren naar de pyreneeen te gaan we zullen nog enkele fotos bezorgen."

"Hartelijk dank voor jullie fijne organisatie sorry voor de openheid in Kyle Dornie maar het was ook een Ier in Schotland…......(grapje)"

"Vele groeten Guido," motorvakantie 2017"


"Wat was het super en zeker aan te bevelen. Ik wil jullie danken voor alle goede zorgen."

"Groet Eugène, Ps ook namens mijn reisgenoten," motorreis 2017.


vrouwelijke motorrijdster met Harley voor Eilean Donan castle en echtpaar met moto Guzzi

"Beste,John en Ria. we hebben een schitterende reis gehad! Alle eventuele problemen, tekortkomingen, twijfels aangaande reservatie, vouchers etc werden binnen de kortst mogelijke termijn beantwoord door de organisatie hetzij jullie zelf. Hiernaast mochten we bijna dagelijks genieten van een zeer gematigd klimaat met slechts één dagje regen van start tot einde. Laat dit dan ook de minste dag wezen wat route betreft. Onderstaand vulde ik in uw mail de vragen verder aan. Mvg, John D."

Hoe was de service vanuit Motour: "Zeer goeie service, vooraf overeengekomen de routes vervroegd te krijgen......., duidelijke en snelle communicatie."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Eerste en voorlaatste dag (teveel dorpenroute = dorpje in, dorpje uit) waren iets minder, de rest super. Hier en daar sleutelden we nog wat bij mbt extra punten die wij wensten te bezoeken."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Zeer overzichtelijk, duidelijk, allesomvattend. Nogmaals dank voor het extra digitaal exemplaar."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Over het algemeen zeer goede en verder aan te raden adressen met uitzondering van het voorlaatste hotel waar we bijna geen onthaal mochten genieten. Graag hadden we het eerste adres, bij John and Jane alsook verder op de reis bij Elisabeth and Douglas extra in de verf gezet. Daar werden we echt fantastisch ontvangen, SUPER gastvriendelijk!"

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Echt waar voor ons geld!"

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Prachtig, met momenten adembenemend, maar vrij vermoeiend! Een aanrader!"

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Sowieso."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Via Internet, zoeken op google."

Mocht u nog mooie foto's hebben ( waar u met de motor op staat ) die we kunnen plaatsen op onze site dan zien we die graag tegemoet:"We waren bevoorrecht en iemand van de rijders had een drone bij. Hiermee werden tal van kastelen, ruines en zelfs onszelf gefilmd. Ik maak u nadien nog via wetransfer één en ander over."

"John D.," motorvakantie 2017.


groepje vrienden op motorreis in Ierland

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Geweldige route. Op sommige plekken iets ingekort wegens storm."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Heel duidelijk en een mooie aanvulling."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Vaak schitterend uitzicht. Goed ontbijt. Aardige mensen. Goede accomodatie."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Goed."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Schitterend. Enorm genoten."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Jazeker. Reeds bij meerdere gedaan."

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "The cotswalds."

"Miriam, Ferry, Jonathan," Schotland 2017.


leuke dorpswinkel en mooi uitzicht motorvakantie Ierland

Hoe was de service vanuit Motour: "Deze ik goed. Alles duidelijk en gemakkelijk contact via de mail."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Het was een mooie route, ...."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Goed, mooie beschrijving."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Alles heel erg schoon, ondanks dat het soms heel oud was. Alleen één B and B was er o.i. een te kleine kamer met wat je mee moet nemen van de motor. Vooral met de regen die wij hebben gehad. Bij alle overnachtingen waren alle mensen heel erg aardig."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Is goed."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Wij hebben erg genoten de nationaal parken geweldig."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Ja hoor."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Voor 5 jaar geleden via internet en 4 jaar geleden naar Schotland geweest met Motour."

"Groetjes Harry en Marja,"Walesreis 2017.


motor harley met schotse hooglanden achtergrond, bmw rijder in actie highlands Schotland

Hoe was de service vanuit Motour: "Meer dan top!!"

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Erg mooie routes, totaal niks mis mee. Hoewel wij deze reis ook in 9 dagen makkelijk zouden kunnen maken met stops voor foto's en eten onderweg."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Goed verzorgd en mooi omschreven."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Helemaal dik in orde. Gastvrije zorgzame eigenaren."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Die was ook prima."


single track road door the highlands van Schotland

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Goed geregelde reis met prachtige stuurwegen en fijne overnachtings plekken. Tijd genoeg"

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Absoluut."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Google. Internet."

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Engeland Wales en de Picos Europa."

"Edwin," motorvakantie juni 2017.


Hoe was de service vanuit Motour: "prima."

Wat vond u van de door ons gemaakte route:"Routes waren mooi. Hadden echter probleem met onze Garmin, achteraf bleek dat deze geen kaart van Schotland had en derhalve puur op gps gereden en dat ging in buitengebieden (het meeste) prima. Bij steden en zoeken naar B and B ging erg moeilijk daardoor."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Roadbook was een mooi extra en gaf veel extra inzicht en mogelijkheden."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Erg verschillend maar ieder op hun eigen manier goed tot erg goed."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Kan ik niet helemaal beoordelen, maar het was een reis ietwat aan de dure kant."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Een avontuurlijke reis waarbij je wel iedere dag aan de bak moet. Een rustdag na een hele dag regen was voor ons welkom .....

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Zeker."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Internet/google."

Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Meer dan genoeg ook in GB en dan denken we buiten zelf doen aan Motour!"

"Germ en Johanna,"Motorvakantie mei 2017.


bmw rijders tijdens pauze met landschap wales motorroute Motour

Hoe was de service vanuit Motour: "Gezien de laatste aanpassingen wat deelnemers betreft en nieuwe moto’s goed."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Zéér goed."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Mag misschien iets duidelijker met melding afstanden tussen de verschillende punten en bezienswaardigheden."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Allen aangepast aan het verhoopte sfeerbeeld van B and B’s en hotels, uitgezonderd de Holiday Inn."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding:"Goed."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Fantastische belevenis voor eerste maal Schotland."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Ja."

Hoe bent u in aanraking gekomen met Motour: "Via reisgenoot Eric."


Welke andere bestemmingen staan nog op uw verlanglijstje: "Ex-Oostblokland (Polen Tsechie), noord Spanje (Galicie), Ierland?"

Mocht u nog mooie foto's hebben (waar u met de motor op staat ) die we kunnen plaatsen op onze site dan zien we die graag tegemoet: "Foto’s volgen nog."

"MVG Bruno M., "Motorvakantie juni 2017.


Hoe was de service vanuit Motour: "Prima voorbereid, alles was perfect geregeld."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "Hele mooie routes die met de TomTom rider heel duidelijk waren."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Soms wat lastig om de locatie van de bezienswaardigheden te vinden. Misschien is er een mogelijkheid dit in de route op de navigatie op te nemen. "(redactie: waren er wel, tom tom geeft ze soms niet weer.)

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "Prima geregeld, mooie en goed."

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Veel praktische informatie en service voor een redelijke prijs."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Geweldige belevenis. Voor ons was Schotland nieuw. Een hele goede indruk van dit prachtige land gekregen."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Absoluut, hebben we al gedaan."

"Met vriendelijke groet, Evert en Betty," Motorrondreis 2017.


Zonsondergang Ierland westkust tijdens motorvakantie Motour 2017

Hoe was de service vanuit Motour: "Goed, voor iedere vraag konden we bij jullie terecht."

Wat vond u van de door ons gemaakte route: "We moesten even doorhebben hoe we de route moesten gebruiken. De rondrit hebben we niet gemaakt, omdat we toen een rustdag hebben gehouden."

Wat vond u van het roadboek met de route en bezienswaardigheden: "Hier hebben we regelmatig gebruik van gemaakt."

Wat vond u van de overnachtingsadressen: "De B and B's waren allen heel goed. De een nog beter dan de ander. Chapeau!"

Hoe was de prijs-kwaliteitverhouding: "Hier hebben we geen mening over. Willen we wat en is het goed, dan willen we er ook voor betalen."

Hoe zou u deze rondreis in het kort willen omschrijven: "Een aanrader voor ieder die Schotland wil zien. Mooie routes, wat weinig tijd voor bezichtigingen."

Zou je Motour bij vrienden/kennissen willen aanbevelen: "Ja zeker."

"Met vriendelijke groet Hans Anja,"motorvakantie 2017.


Honda Goldwing met Galway Bay in ierland op de achtergrond