Sfeervol overnachten tijdens onze motorreizen


Harley voor de deur van overnachtingsadres motour motorvakanties

Professionele hotels, guesthouses en B and B 's

Goede Bed and Breakfast adressen

U verblijft volgens de Bed and Breakfast formule. Bed and Breakfast (logies en een stevig ontbijt) is in Engeland, Schotland en Ierland zeer populair. Zo populair zelfs dat spontaan aankloppen en iets boeken in de vakantieperioden vaak moeilijk en in sommige gebieden zelfs onmogelijk is.

Wij boeken de overnachtingen voor u

En maken veel werk van het selecteren van goede B and B adressen tijdens uw motorvakantie. Alle door ons gebruikte adressen zijn in de regel gekwalificeerd en beoordeeld door de touristboard volgens professionele maatstaven. Bovendien bezoeken (inspecteren) we deze adressen bijna altijd ook zelf.

Kleinschaligheid en kwaliteit

We kiezen daarbij voor kleinschalige maar professionele hotels, guesthouses en B and B 's . Om hun uitgesproken authentieke en gastvrije sfeer.
Persoonlijk contact, huiselijkheid, vriendelijkheid en service
, zijn wat termen die onze gasten in hun reacties gebruiken.

Vroeg boeken is ons advies

In elke overnachtingsplaats, die wij in onze rondreizen plannen, beschikken we veelal over minimaal een tiental overnachtingsadressen die aan onze kwaliteitseisen voldoen.

De voorraad is dus (zeker in populaire vakantiegebieden) altijd eindig. Deze Guesthouses en B and B's variëren uiteraard iets in kwaliteit en gastvrijheid. We boeken logischerwijs altijd de best gewaardeerde adressen als eerste. De reviews van onze klanten en onze eigen bezoekjes, zijn daarbij een goede hulp.

Daarom zul je in dit opzicht altijd voordeel hebben van zo vroeg mogelijk boeken.

U wilt graag weten waar u overnachtingen zijn!

We kunnen bij de reisinformatie op deze site nog niet aangeven waar u exact gaat overnachten. Verblijf accommodaties worden door ons gereserveerd en vastgelegd in volgorde van binnenkomst van de boekingen en natuurlijk de beschikbaarheid op een bepaalde datum.

Door de steeds maar stijgende populariteit van o.a Schotland als vakantiegebied (ook bij de Engelsen zelf); begint het reserveren steeds vroeger. Al vanaf november-december de laatste jaren. Daarom ook geeft een zo vroeg mogelijke boeking door u de meest optimale overnachting.

Natuurlijk zitten bij uw reispapieren de adressen van uw overnachtingen.

GPS motorroutes van deur tot deur

Alle GPS routes starten 's morgens voor uw B and B eindigen voor de deur van uw volgende B and B of hotel.
Voor niet GPS rijders zijn er plattegronden in het roadbook, die het zoeken tot een minimum moeten beperken. Dus nooit meer uren rondrijden op zoek naar een overnachtingsadres.

Onze motorrijders verwoorden het als volgt:

“De overnachtingplaatsen waren boven verwachting goed. We hadden nog een ouderwets B and B in gedachten op een achterafkamer bij iemand huis, maar we kwamen terecht in zeer luxe appartementen met vriendelijke gastheren/vrouwen en een prima ontbijt.”
“Zeer mooie en praktisch gelegen B and B, gerund door mensen welke zeer aardig en behulpzaam zijn en nuttige tips geven over eetgelegenheden enz. Veel leuker dan bijvoorbeeld een hotel.”

Ontbijt

Het ontbijt is in Groot Brittannië en Ierland imposant te noemen, zodat u iedere dag weer uitgerust en goed toegerust op pad kunt. Een ontbijt kan bestaan uit de volgende onderdelen: gebakken worstjes (sausages) , black pudding (bloedworst), gebakken bacon, eieren (naar keuze gekookt, gebakken, gepocheerd of een roerei), gebakken champignons, witte bonen in tomatensaus, gebakken of gegrilde tomaat, geroosterd brood (toast) en thee (met natuurlijk een wolkje melk).
Maar natuurlijk kunt u ook een deel van dit alles bestellen en wat lichter ontbijten met bijvoorbeeld een roereitje en toast. Bovendien zijn jam en ontbijtgranen een standaard onderdeel van het ontbijt.

Veilig uw motor parkeren

We selecteren bij voorkeur overnachtingen waar u uw motorfiets(en) op eigen terrein (private parking) kunt plaatsen. Dit ontslaat u natuurlijk niet van de verantwoordelijkheid om uw motorfiets afdoende te beveiligen. En blijft parkeren ook in private parking situaties voor eigen risico.

Pech onderweg

In geval van pech langer dan een dag, hebben we een regeling ontworpen. Deze stelt u in staat om een nacht zonder extra kosten in de plaats waar u bent gestrand te overnachten. Meer details vind je in het roadbook en in het hoofdstukje "pech onderweg"