Overnachten bij pech tijdens motorvakantie

U staat met pech en dit duurt langer dan een dag. Het kan altijd gebeuren op een motorvakantie. Ondanks uw goede voorbereiding en een laatste grote beurt van uw motorfiets staat u toch stil met pech of een lekke band. Daarom hebben we bij motour nagedacht hoe we toch zoveel mogelijk van uw motorvakantie kunnen redden zonder extra kosten en ontwikkelden het volgende protocol.

* Stel Motour altijd van uw pech-stop op de hoogte.

* U kiest op de pech of reparatieplaats een gelijkwaardige overnachtingplaats. En stelt de door pech gemiste Bed and Breakfast of het hotel en ons nog dezelfde dag per telefoon in kennis van het feit dat u uw volgende overnachtingplaats door pech niet kunt bereiken.

* Motour zal deze eerste overnachting door pech op een niet geplande plaats voor maximaal twee personen achteraf vergoeden tot maximaal 85 euro. U bent op deze manier dus gratis verzekerd voor deze niet geplande overnachting in geval van pech. Wel vragen we u om eenmaal terug in Nederland, voor onze administratie het origineel van de rekening van de overnachting en een kopie van de garagerekening toe te sturen. Waarna wij over gaan tot vergoeding zoals omschreven.

* Is uw motorfiets de volgende dag gerepareerd dan pikt u het overnachtingschema weer op, op de eerstvolgende geplande datum.

* Motour vergoedt maximaal één niet geplande overnachting per reis. Duurt de reparatie langer en moet u meer dan 1 alternatieve overnachting boeken, dan komen deze voor eigen rekening. Voor declaratie van deze kosten kunt u het beste contact op nemen met uw reisverzekeraar.

* De regeling geldt ook bij groepen altijd maximaal voor twee personen.

* Motour vergoedt maximaal één niet geplande overnachting per reis.

* De vergoede overnachting is altijd een overnachting die in de plaats komt van een geplande overnachting en dus geen extra overnachting waardoor uw vakantie periode zou worden verlengd.