Motorreizen voor groepen


groep motorrijders op de top van de berg

Reis met je eigen motorgroep

Veel motorreizen georganiseerd voor groepen van 7 tot 26 personen

Onze motorvakanties worden al vanaf het begin ook door motorgroepen geboekt. Groepjes vrienden van 7 tot soms wel 26 mensen, die soms al jaren met elkaar of met de partners toertochten en motorvakanties organiseren. Naar bijvoorbeeld de bekendere motorgebieden als Sauerland en Eifel/Moezel etc. En er is altijd wel iemand thuis in het betreffende gebied om de routes en de overnachtingen te regelen.

Veel groepen besluiten ons in te schakelen als er plannen zijn voor Engeland, Wales, Schotland en Ierland, omdat niemand deze gebieden echt goed kent. Waar lopen de leuke routes, waar vind je goede betaalbare overnachtingen en hoe gaat het met een groep op de boot.

Het risico dat je op één van deze gebieden de plank mis slaat is te groot. Ons inschakelen ligt dan voor de hand. Lekker gemakkelijk, je bent verzekerd van kwaliteit en het ontslaat je van een hele verantwoordelijkheid. Waarom zou je opnieuw het wiel uitvinden?

Daarom besluiten veel (waaronder ook veel ervaren groepen) om ons in te schakelen

Voor ons is er vanaf 7 personen sprake van een groep. We organiseren regelmatig motorvakanties voor groepen van 7 tot 26 personen.

In de loop van de tijd hebben we ook voor grotere groepen een mooi netwerk van verblijfsplaatsen opgebouwd. Altijd met een dorp of stadje met horeca op loopafstand. Zodat je 's avonds gezellig met elkaar een pint kunt drinken. Als je wilt informeren we bij iedere overnachting naar de mogelijkheden om gezamenlijk ergens te eten.

Ook bij onze motorreizen voor groepen heb je de beschikking over de gps bestanden, een roadbook met bezienswaardigheden en route omschrijving, en michelin kaarten.(1 setje per groep, digitaal aanleveren voor de hele groep in overleg mogelijk)

De ferry naar Engeland, Schotland of Ierland regelen we voor de gehele groep.


motortour motour groepsreizen naar Ierland, Schotland en Wales

We denken graag mee bij een volgende motorgroepsreis

Ook plannen om de Noordzee over te steken naar de prachtige motorgebieden in Schotland, Wales, Engeland en Ierland. Maak je plannen aan ons bekend en we informeren je over wat de mogelijkheden voor jouw groep.Vrijblijvende afspraak motorgroepen

We vinden het ook prima als je een vrijblijvende afspraak met ons maakt. Kom met een afvaardiging langs of we spreken ergens halverwege af als de afstand naar ons in Bergen op Zoom groot is.

Zo hebben we al veel groepen van dienst kunnen zijn door goed te luisteren wat er in de groep leeft. Want iedere groep heeft zo z'n eigen tradities en voorkeuren, nietwaar! Zie in onze reviews de reactie van diverse motorgroepen en groepjes.TIP: Als groep kun je bij een oneven aantal deelnemers, het toeslag bedrag omslaan over alle reizigers. Voordeliger is het natuurlijk om er iemand bij te zoeken en met een even aantal te reizen.


En o, ja, niet onbelangrijk: Boek met een groep zo vroeg mogelijk. Vooral in de vakantie perioden zijn de ferry's en overnachtingsadressen al vroegtijdig helemaal volgeboekt.